Om

Om oss och Helig Birma


Jag heter Karin Montonen och bor i villa på Näset i Västra Frölunda/ Göteborg med make och katterna. Huset där vi bor, har stor trädgård, då vi även har ett stort trädgårdsintresse.

Jag är uppvuxen med både katt och hund samt diverse andra smådjur. Som vuxen har vi i familjen haft katt hela tiden. Det har varit huskatter men väldigt trevliga och tillgivna som fungerade bra tillsammans med våra numera vuxna söner.

Jag fastnade tidigt för rasen Helig Birma för dess vackra utseende och de intensiva vackra blå ögonen. Tillsammans med det ädla utseende, deras vänliga tilltalande sätt och den rätt lättskötta pälsen, är det en ras man lätt fastnar för.Min första birma, S*Trinity´s Lolita, var en fantastisk trofast vän som jag saknade mycket när hon dog efter 13 år. 

Jag har drömt om att få tid över att ställa ut och föda upp Birmor. Nu med utflugna barn och med mina vackra Birma katter, har jag fått den möjligheten.

Mitt stamnamn,   SE*Noble Wonder´s , passar bra in, när det gäller dessa ädla och underbara katter.

Jag är medlem i Spinneriet´s kattklubb och rasringen Birmasällskapet. Är diplomerad uppfödare och följer SVERAK´s riklinjer för uppfödning.

Läs mer här:


Vårt katteri är kontrollerat och har tillstånd från Länsstyrelsen att bedriva uppfödning.


Kontakt:


Karin Montonen

Hammars Badväg 7

421 67 Västra Frölunda


Mobil: 0705 686870


Klicka här för att skicka mail till mig

om du vill veta mer:   Mail to